Комп’ютерне моделювання: робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Муляр, Вадим Петрович; Muliar, Vadym P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Робоча програма навчальної дисципліни «Комп’ютерне моделювання» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки ОКР «магістр» спеціальності 8.04020301 «Фізика». Предметом вивчення навчальної дисципліни є комп’ютерне моделювання фізичних явищ і процесів.
Робоча програма вибіркової навчальної дисципліни "Комп’ютерне моделювання" підготовки магістра спеціальності 8.04020301 «Фізика»
Keywords: фізичні явища; комп’ютерне моделювання