Художньо-прикладна графіка. Техніки, методи та прийоми роботи. - Чихурський, Анатолій Сергійович; Chykhurskyi, Anatolii S. (Східноєвропейський національний університет ім.Лесі Українки, 2013)
Методичні рекомендації спрямовані на поглиблене вивчення графічних технік і технологій відповідно до програми курсу та навчого плану.Автор подає художньо-прикладу графіку, як основу пласичних мистецтв, з визначенням її місця в ієрархіїї художньої творчості та місця в історичному художньому прцесі, а також рекомендує власну методику роботи та знайомить із застосуванням технічних прийомів роботи,технологіями і графічними матеріалами. Автор подає художньо-прикладну графіку як основу пластичних мистецтв, з визначенням її місця в ієрархії художньої творчості та місця в історичному художньому процесі, а також рекомендує власну методику роботи та знайомить із застосуванням технічних прийомів роботи, технологіями і графічними матеріалами. Адресовано для студентів напряму підготовки «Образотворче мистецтво», педагогічних навчальних закладів.
Keywords: Графіка; Синтез образотворчих мистецтв; графічні матеріали; графічні техніки; графічні прийоми