Стратегічний аналіз : робоча програма нормативної навчальної дисципліни (ОКР «магістр», спеціальність «облік і аудит», зфн) - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є виробнича та фінансово-господарська діяльність підприємства. Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Стратегічний аналіз в управлінні підприємством. 2. Аналіз середовища та конкурентних позицій підприємства. 3. Стратегічний аналіз структури капіталу й інвестицій.
Робоча програма нормативної навчальної дисципліни «Стратегічний аналіз» для студентів спеціальності 8.03050901 «Облік і аудит» (заочна форма, ОКР "Магістр"
Keywords: стратегічний аналіз; strategic analysis