Економетрика : робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Бегун, Світлана Іванівна; Begun, Svitlana I. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2014)
Метою викладання навчальної дисципліни «Економетрика» є вивчення методів оцінювання параметрів залежностей, які характеризують кількісні взаємозв’язки між економічними показниками , а також використання економетричних моделей в економічних дослідженнях, у практиці управління економічними процесами на різних ієрархічних рівнях національної економіки.
Робоча програма навчальної дисципліни “Економетрика” складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра, напряму підготовки 6.030509 «Облік і аудит», 6.030508 «Фінанси і кредит».
Keywords: економетрика; програма; економетрія; робоча програма