Праці професорсько-викладацького складу кафедри обліку і аудиту Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки : бібліогр. покажч. до 20-річчя ювілею кафедри - Сидорук, Інна Петрівна; Кулинич, Мирослава Богданівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, Кафедра обліку і аудиту, 2018)
Бібліографічний покажчик підготовлено до ювілею кафедри обліку і аудиту Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Уміщено бібліографію праць науковців з періоду заснування кафедри (1998-2018 рр.), а також фотоілюстрації. Видання доповнене допоміжними покажчиками. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів.
Keywords: бібліографічні видання; 016:657]:378.4(477.82)СНУ