Іноземна мова (за професійним спрямуванням) (англійська) : програма нормативної навчальної дисципліни - Якобчук-Чирва, Юлія Олександрівна; Yakobchuk-Chyrva, Yuliia O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Метою викладання навчальної дисципліни “Іноземна мова (за професійним спрямуванням)” (англійська) є формування у студентів іншомовної комунікативної компетенції, а також виховання позитивного ставлення до оволодіння мовою та культурою англомовного світу. Основними завданнями вивчення дисципліни “Іноземна мова (за професійним спрямуванням)” (англійська) є: розвиток мовних навичок, необхідних в ситуаціях професійного спілкування; розширення словникового запасу; формування навичок диференційованого читання, навчального перекладу та письма; формування вмінь та навичок структурного оформлення мови в усній та писемній формах; написання деяких ділових документів, анотацій.
Програма навчальної дисципліни “Іноземна мова” (англійська) підготовки бакалавра, галузі знань 0403 Системні науки та кібернетика, спеціальності Інформатика, за освітньою програмою Інформатика