Фестиваль «Волинська голландія» – новітня туристична атракція регіону - Качаровський, Роман Євгенович; Мельник, Надія Вікторівна; Антипюк, Олена Володимирівна (Поліський національний університет (м. Житомир), 2022)
Зроблено акцент на розвитку фестивального туризму у Волинській області та його ролі в туристичному комплексі регіону. Вивчено передумови та історію фестивалю «Волинська голландія», зазначено його особливісті як туристичної атракії. Запропоновано шляхи удосконалення роботи фестивалю.
Keywords: Волинська область; Ковельський район; туризм; фестивальний туризм; фестиваль; «Волинська голландія»; туристично-рекреаційний комплекс; 911.3:330.15]:379.8+930.85(477.82-37)