Робочий зошит для вивчення номенклатури з курсу “Загальне землезнавство” - Мельнійчук, Михайло Михайлович; Білецький, Юрій Валентинович; Чабанчук, Валентина Юріївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Подано перелік географічних назв природних об’єктів світу, необхідних для засвоєння курсу “Загальне землезнавство” студентам, що навчаються на денній та заочній формах навчання за спеціальностями 103 Науки про землю (Гідрологія), 106 Географія, 104 Середня освіта (Географія. Економіка; Біологія, природознавство, здоров’я людини; Природничі науки), 242 Готельно-ресторанна справа, 241 Туризм.