Сучасні проблеми міжнародних відносин та глобального розвитку - Шуляк, Антоніна Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Видання містить комплекс завдань: тематику лекційного курсу, практичні та самостійні завдання, список рекомендованих джерел, методику індивідуального науково-дослідного завдання з дисципліни. Для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти, які навчаються за освітньо-науковою програмою «Міжнародні відносини і стратегічні комунікації України та ЄС» за спеціальністю 291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії галузі знань 29 «Міжнародні відносини».
Keywords: міжнародні відносини; глобальний розвиток; політика; зовнішня політика; 32(072)