Пам’ятки археології на багатошаровій стоянці Куличівка в місті Кременець Тернопільської області - Яцечко, Тетяна Володимирівна; Yatsechko T. V. (My University, 2006)
Територія Кременця у палеолітичний період являла собою різко виражений розчленований рельєф. Тут постійно проживали групи людей-мисливців, про що розповідають нам стоянки та поселення виявленіі на горі Куличівка в місті Кременці
Keywords: пам’ятки; археологія; Куличівка; Кременець; палеоліт; Кременеччина; Кременецькі гори; Гологори