Топонімікон роману Оксани Забужко «Польові дослідження з українського сексу» - Левчук, Ірина; Шепелюк, Тетяна; Levchuk, I.; Shepeliuk, T. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті схарактеризовано специфіку топонімного простору роману О. За- бужко «Польові дослідження з українського сексу», вирізнено основні струк- турні елементи топонімікону, а також проаналізовано його функціональні та семантичні особливості.
Toponyms in the Novel Oksana Zabuzhko «Field Work In Ukrainian Sex»
Keywords: літературна ономастика; ономастичний простір; поетонім; топонім