Іменні композити у функції інтертекстуального містка в сучасному німецькомовному медіа-дискурсі - Рись, Лариса Федорівна; Rys, L. F. (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2009)
У статті досліджуються способи вираження інтертекстуальних зв’язків іменних композитів з іншими текстами. Аналізуються функції іменних композитів, утворених на основі прецедентних феноменів. The article reveals the ways of expression of the noun compounds’ intertexual connections with the other texts. The functions of the noun compounds, which are based on the precedent phenomena, are analyzed
Noun Compounds in the Function of Intertextual Bridge in the Modern German Media-discourse
Keywords: іменний композит; noun compound; медіа-текст; media-text; медіа-дискурс; media-discourse; інтертекстуальність; intertextuality; прецедентний феномен; precedent phenomenon