Психологічні особливості професійного самовизначення старшокласників - Кульчицька, Анна Валеріївна; Мудрик, Алла Богданівна; Федотова, Тетяна Володимирівна (Східноєвропейський національний університету імені Лесі Українки, 2015)
Професійне самовизначення – важливий етап життєвого самовизначення особистості. Дослідження професійного самовизначення особистості мають велике значення як в контексті вивчення ключової проблеми психології – становлення особистості в цілому, так і як важливого етапу професійного становлення особистості.
Keywords: самовизначення; професійне самовизначення старшокласників