Удосконалення маркетингової комунікаційної політики шляхом проведення дегустації - Шквиря, Н. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено удосконалення маркетингової комунікаційної політики шляхом проведення дегустації
Keywords: дегустація; маркетингова комунікаційна політика