Соціальна робота : навчально-методичне забезпечення магістерської програми - Гусак, Петро Миколайович; Лякішева, Анна Володимирівна; Гусак, Людмила Євгенівна; Мартіросян, Леся Анатоліївна; Бартків, Оксана Стапанівна; Бєлкіна-Ковальчук, Олена Віталіївна; Гунько, Степан Олександрович; Дурманенко, Євгенія Аристархівна; Корпач, Надія Іванівна; Петрук, Вікторія Віталіївна; Остапйовський, Ігор Євгенович; Петрович, Валерій Степанович; et al. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
У навчально-методичному посібнику зібрані інформаційно-дидактичні матеріали, що забезпечують викладання навчальних дисциплін і проведення практик під час підготовки фахівців другого (магістрського) рівня спеціальності 231 Соціальна робота, освітньо-професійної програми «Соціальна робота» з урахуванням особливостей кредитно-модульної системи організації навчального процесу. Видання розраховане на викладачів і студентів вищих навчальних закладів ІІІ– ІV рівнів акредитації спеціальності «соціальна робота», слухачів закладів післядиплом- ної освіти, педагогічних і соціальних працівників, які працюють у соціально-педаго- гічній сфері.