Запитання і завдання для самоперевірки з курсу "Дискретна математика" - Швай, Ольга Леонідівна; Shvai, Olha L. (My University, 2013)
Запитання і завдання для самоперевірки з курсу "Дискретна математика" для студентів спеціальності "математика" The questions and the tasks for self of the course "Discrete Mathematics" for students majoring "Mathematics"
The questions and the tasks for self of the course "Discrete Mathematics"
Швай Ольга Леонідівна - кандидат педагогічних наук, доцент кафедри геометрії і алгебри Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: запитання; завдання; математика; questions; tasks; mathematics