Основи рентгеноструктурного аналізу: методичні рекомендації до лабораторних робіт - Гулай, Любомир Дмитрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Наведено методики виконання та оформлення 10 лабораторних робіт, а також контрольні запитання. Для студентів спеціальності 102 Хімія.
Keywords: 547.022-77(072)