Теорія мови та лінгводидактика вищої школи - Межов, Олександр Григорович; Мірченко, Микола Васильович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Посібник містить методичні рекомендації для самостійного вивчення тем дисципліни, питання для обговорення на практичних заняттях, рекомендовану для опрацювання літературу, питання й завдання для самоконтролю, які дадуть змогу студентам закріпити найважливіші теоретичні питання курсу, допоможуть їм виробити й удосконалити фахові компетентності. Подано також питання для підсумкового контролю, список основної та додаткової літератури до курсу, інтернет-ресурси. Навчально-методичне видання слугуватиме в організації практичних занять, самостійної та індивідуальної роботи магістрів спеціальності 035 Філологія, освітньо-професійної програми Українська мова та література. Світова література, а також здобувачів вищої освіти інших спеціальностей, які пізнають теорію й лінгводидактичні засади навчання мови.
Keywords: 811.161.2:37.02(072)