Економічні основи соціального захисту - Колосок, Андрій Мирославович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У виданні розкрито загальні засади впливу економічних процесів на систему соціального захисту, взаємозалежність економічної та соціальної політики держави, економічні аспекти соціального захисту, складові матеріального добробуту населення. Висвітлено державні соціальні стандарти та соціальні гарантії, окрему увагу приділено економічному аналізу соціальних проєктів.
Keywords: соціальний захист; 311 (075.8)