Програма психолого-педагогічної практики - Прокопчук, Вікторія Євгенівна; Prokopchuk, Viktoriia Ye. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Програма психолого-педагогічної практики складена для студентів другого курсу спеціальності 014 Середня освіта (Історія)напряму підготовки "Історія, правознавство". Психолого-педагогічна практика проводиться в школах протягом другого семестру. Чтуденти відвідують уроки, проводять спостереження за поведінкою учнів певного класу, виконують завдання шкільного психолого та соціального педагога. На кінець практики студенти готують звітну документацію.
Keywords: gсихологія; педагогіка; практика; освіта; виховання