Бізнес-діагностика: методичні вказівки до практичних робіт - Сак, Тетяна Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Методична розробка містить мету та завдання дисципліни «Бізнес-діагностика», методичні вказівки до вивчення окремих тем, практичні завдання, тести та питання для самоперевірки знань, перелік питань, що виносяться на залік, список рекомендованої літератури. Рекомендовано здобувачам освіти галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки спеціальності 051 Економіка за освітньо-професійною програмою «Економіка довкілля і природних ресурсів», галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» за освітньо-професійною програмою «Економіка підприємства» денної та заочної форм навчання.
Keywords: бізнес; діагностика; аналіз; управлінська діагностика; 65.012.12 (075.8):657.62