Інноваційні нформаційні процеси у розвитку туристичного сектору України - Лисюк, Тетяна Василівна; Ройко, Лариса Леонідівна; Горяєва, Аліна Іванівна (My University, 2024)
У той час як російсько-українська війна створила надзвичайні економічні виклики, індустрія туризму шукає революційні шляхи адаптації, застосовуючи цифрові інновації, які створюють сприятливий ґрунт для розвитку туризму в умовах глобальної кризи. У статті розглядається, як діджиталізація має підривний вплив на індустрію туризму завдяки використанню інноваційних цифрових технологій. Обумовлено, що туристичний сектор України потребує унікальних цифрових навичок, щоб бути конкурентоспроможним в сучасному мінливому світі. Це передбачає поєднання технічних, творчих навичок і лідерського підходу, спрямованого на просування інновацій і використання технологій для створення цінності усіх зацікавлених сторін. Використовуючи цифрові технології та розвиваючи потрібні цифрові навички, туристичні підприємства України зможуть удосконалювати свою діяльність, охопити нову аудиторію та забезпечити стале майбутнє.
Keywords: інновації; цифрові інновації; інформаційно-комунікаційні технології; креативні навички; лідерський підхід; 338.48