Комплексний щоденник психоконсультативно-терапевтичної практики - Шкарлатюк, Катерина Іванівна; Магдисюк, Людмила Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У «Щоденник психоконсультативно-терапевтичної практики» викладено мету проходження практики, загальні вимоги до підготовки студентів, представлений опис навчального курсу, тематичні огляди змістових модулів, питання для самостійної та індивідуальної роботи, перелік літературних джерел та Інтернет-ресурсів, рекомендованих до опрацювання, а також модульні контрольні роботи із предмету. Щоденник рекомендуються студентам факультету психології спеціальностей «Практична психологія (психологічне консультування та психотерапія)» кваліфікаційного рівня «Магістр» і повністю відповідають навчальній програмі з практики.
Keywords: психоконсультативно-терапевтична практика; психологічне консультування та психотерапія; практична психологія; консультативна взаємодія; екологічна поведінка; техніки психотерапевтичної роботи; 159.9:005.942(076)