Банківська справа в Західній Україні та Польщі напередодні Другої світової війни: історико-економічний аналіз - Бурунова, Олена; Burunova, O. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті на основі аналізу архівних матеріалів розглянуто розвиток банківської справи у Західній Україні та Польщі напередодні Другої світової війни. Визначено особливості функціонування державних, комуналь-них, приватних і кооперативних банків і небанківських установ у другій половині 1930-х років, зроблено відповідні висновки. In the article on the basis of the files of archives is analysis develop of a business in West Ukraine and Polish before II World war. Determined features of the functions state, public, private, cooperative banks and non-banking institutions is a second half 1930 years and corresponding conclusions.
Banks of Business is a West Ukraine and Polish Before II World War: Historical and Economic Analysis
Keywords: кредитна система Польщі; кредитна система Західної України; державні банки; кредитні кооперативи; комунальні ощадні каси; гмінні позиково-ощадні каси; депозити; кредити; credit system Polish; credit system West Ukraine; state banks; credit cooperative; public saving desks; gmina and loan saving desks; deposits; credits