Історія української літератури першої половини ХІХ ст. : метод. рек. для студ. спец. "Українська мова та література" - Яблонська, Ольга Василівна; Yablons'ka, O. V. (ВДУ ім. Лесі Українки, 2006)
Матеріали для практичних занять і самостійної роботи, запитання для самоконтролю, списки рекомендованої літератури, перелік питань до іспиту, теми курсових робіт, а також критерії оцінки знань студентів.
Keywords: історія української оітератури