Творчість Ф. Достоєвського в філософсько-культурологічній концепції Д. Чижевського - Яблонська, Ольга Василівна; Yablonska, O. V. (Волинський державний університет ім. Лесі Українки, 2006)
У статті простежуються особливості осмислення творчості Ф. Достоєвського в філософсько-культорологічній концепції Ф. Достоєвського, зокрема проаналізовано проблеми надсвідомого, роздвоєння, категорію ближнього, роль сновидінь та ін.
Keywords: філософія і література; психологія і література