Польовий археологічний сезон 2008 року на Волині - Панишко, Сергій Дмитрович; Златогорський, Олексій Євгенович; Баюк, Віктор; Panyshko, Serhii D.; Zlatohorskyi, Oleksii Ye.; Baiuk, Viktor (Волинський краєзнавчий музей, 2009)
У статті проаналізовано археологічні дослідження на Волині 2009 р. у м.Луцьку, Любомлі, селищі Шацьк, селах Рованці, Крижівка, Промінь, Пулемець, Жидичин, Світязь.
Keywords: Волинь; Рованці; Луцьк; Крижівка; Промінь; Шацьк; Пулемець; Любомль; Жидичин; Світязь