Стилістичні функції засобів словотвору в українській мові - Павленко, Лариса Петрівна; Pavlenko, Larysa P. (Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти, 2005)
У статті розглядаються особливості стилістичної конотації засобів словотворення іменників на матеріалі української народнопісенної творчості.
Keywords: конотація; мова фольклору; словотворення; стилістика мовних ресурсів