Обгрунтування вибору оптимального напряму трансформації організаційної культури транспортних підприємств - Трушкіна, Н.; Ринкевич, Н. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено обгрунтування вибору оптимального напряму трансформації організаційної культури транспортних підприємств
Keywords: транспортні підприємства; організаційна культура