Педагогічна (асистентська) практика : метод. рекомендації - Тихомирова, Євгенія Борисівна; Tykhomyrova, E. B. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
Видання містить завдання та вимоги щодо програми педагогічної (асистентської) практики для студентів спеціальності 8.03020401 − «міжнародна інформація», розробленої у СНУ ім. Лесі Українки. Тут наведено форми документів до практики (форма титульного аркушу звіту про проходження практики, щоденника практики, індивідуальний план практики студента, зразок заповнення щоденника практики), методичні поради щодо організації і проведення лекції, план-конспект лекції, орієнтовна схема аналізу лекції, методичні поради до підготовки семінарського заняття, його план-конспект, орієнтовна схема аналізу семінарського заняття, приклад характеристики студента-практиканта. Під час підготовки порад було використано досвід інших навчальних закладів в організації та проведенні педагогічної (асистентської) практики. Рекомендовано студентам 2 курсу магістратури спеціальності «Міжнародна інформація»
Keywords: педагогічна (асистентська) практика; міжнародна інформація; магістр