Декоративно-прикладне мистецтво: програма нормативної навчальної дисципліни - Каленюк, Ольга Миколаївна; Kaleniuk, Olha M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Програма нормативної навчальної дисципліни «Декоративно-прикладне мистецтво» рекомендована студентам спеціальності:«Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація» освітнього ступеня «Магістр» і спрямована на поглиблене вивчення теорії декоративно-прикладного мистецтва та досконале оволодіння знаннями, уміннями і навичками у даній галузі,створення художніх творів в контексті сучасних тенденцій розвитку декоративного мистецтва. The program of normative discipline "Decorative-Applied Arts" is recommended to students of the specialty "Fine art, decorative art, restoration" of the educational degree "Master" and aims at in-depth study of the theory of decorative arts and the mastering of knowledge, skills and abilities in this field, the creation of artistic works in the context of modern trends in the development of decorative art.
Decorative applied art
Keywords: декоративно-прикладне мистецтво; decorative applied art; техніки; technology; види; types; традиції; traditions