Просторовий аналіз засобами QGIS - Пугач, Сергій Олександрович; Король, Павло Пилипович; Лажнік, Володимир Йосипович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У методичних рекомендаціях висвітлено основні методи, принципи та прийоми просторового аналізу у програмному середовищі QGIS 3.16.16. Видання призначене для допомоги студентам денної та заочної форм навчання закладів вищої освіти у підготовці та виконанні практичних робіт з курсу «Просторовий аналіз та ГІС».
Keywords: Просторовий аналіз; ГІС; QGIS; 911.9:711(072)