Психоаналітичні погляди на романтичні взаємини в контексті теорії прив’язаності - Крижановська, Зореслава Юріївна; Пілецька, Ольга (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Мета запропонованого дослідження полягає в теоретичному аналізі психологічних досліджень щодо особливостей романтичних взаємин в контексті типів прив’язаності її учасників.
Keywords: психоаналіз; романтичні взаємини; теорія прив'язаності; attachment theory