Короткий огляд музичної форми в курсі хорове диригування : методичні рекомендації для самостійної роботи студентів - Гаврилюк, Валентина Є.; Havryliuk, Valentyna Ye.; Стець, Лілія Леонідівна; Stets, Liliia L.; Марач, Олександр М.; Marach, Oleksandr M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Навчальна інформація яка пропонується читачеві може застосовуватися у курсах: хорове диригування, диригування і робота з хором, методика і практикум робот з колективом, методика і практикум вокально-хорової роботи, методика викладання хорових дисциплін. У навчальному виданні пропонуються навчальна інформація, за допомогою якої читач може отримати базові знання для роботи над хоровою партитурою. Провести аналіз структури та визначити музичну форму. Навчальне видання адресується студентам і викладачам музично-педагогічних факультетів ВНЗ.
Keywords: Музична форма; Musical form