Рекреаційний потенціал історико-культурної спадщини Колодяжненської ТГ Волинської області - Качаровський, Роман Євгенович; Мельник, Надія Вікторівна; Єрко, Ірина Володимирівна; Антипюк, Олена Володимирівна (Поліський національний університет, 2023)
Досліджено основні історико-культурні ресурси Колодяжненської територіальної громади (ТГ) Ковельського району Волинської області., зокрема значна увага приділялась вивченню об’єктів археології, історії та культури, архітектури та містобудування, а також монументального мистецтва територіальної громади. Виокремлено проблеми розвитку історико-культурної спадщини ТГ, запропоновано шляхи їх вирішення.
Keywords: рекреаційний потенціал; туризм; історико-культурна спадщина; пам’ятки археології; пам’ятки архітектури; Колодяжненська ТГ; Ковельський район; Волинська область; 911.3:330.15]:379.8+930.85(477.82-37)