Особливості батьківського ставлення до дітей молодшого шкільного віку із затримкою психічного розвитку - Ковалишин, І. В.; Kovalyshyn, I. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті зроблено теоретичний і практичний аналіз батьківського ставлення до дітей із затримкою психічного розвитку. Описано результати дослідження за допомогою спеціально підібраних методів та методик. Виділено основні характеристики, які стосуються особливостей виховання цієї категорії дітей. The article represents theoretical and practical analysis of parents’ attitude to children with mental retardation. Results of research are described using specially selected methods and techniques. The basic characteristics that relate to features of education in this category of children are allocated.
Features of Parents’ Attitude to Junior Students with Mental Retardation
Keywords: сім’я; затримка психічного розвитку; молодший шкільний вік; батьківське ставлення; виховання; відносини «батьки-діти»; family; mental retardation; junior school age; parents’ attitude; education; «parents-children» relations