Методичні рекомендації до вивчення теми «Інфрачервона спектроскопія» з дисципліни «Фізичні методи дослідження речовини» - Юрченко, Оксана Миколаївна; Кормош, Жолт Олександрович; Савчук, Тетяна Іванівна; Корольчук, Світлана Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Видання містить передмову, теоретичні відомості про інфрачервону спектроскопію, інформацію про методику аналізу та інтерпритації ІЧ спектрів, питання та завдання для самопідготовки та контролю знань, задачі. Рекомендовано студентам спеціальностей 102 «Хімія» та 014 «Середня освіта (Хімія)».
Keywords: фізичні методи дослідження речовин; інфрачервона спектрокопія; 544