Поведінкові фінанси : методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи - Карлін, Микола Іванович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Рекомендовано студентам 5 курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Методичне видання призначено для студентів економічних спеціальностей закладів вищої освіти, аспірантів, слухачів курсів перепідготовки та підвищення кваліфікації.
Keywords: поведінкові фінанси; соціологія девіантної поведінки; 336(075.8)