Методичні рекомендації до написання, оформлення та захисту кваліфікаційної роботи здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 016 Спеціальна освіта за освітньо-професійною програмою Спеціальна освіта. Інклюзивна освіта денної форми навчання - Кузава, Ірина Борисівна; Сидорук, Ірина Ігорівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації до написання, оформлення та захисту кваліфікаційної роботи здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 016 Спеціальна освіта за освітньо-професійною програмою Спеціальна освіта. Інклюзивна освіта денної форми навчання галузі знань 01 Освіта / Педагогіка передбачають алгоритм її виконання та порядок захисту. Подано взірці оформлення документів у процесі роботи та допуску до захисту кваліфікаційної роботи. Навчально-методичний посібник укладений для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, науково-педагогічних працівників кафедри спеціальної та інклюзивної освіти Волинського національного університету імені Лесі Українки – наукових керівників кваліфікаційної роботи.
Keywords: спеціальна освіта; кваліфікаційна робота; інклюзивна освіта; 378:001.89(072)