Англіцизми та причини їх запозичення в сучасній німецькій мові - Семенюк, Тетяна Петрівна; Застровська, Софія Олександрівна; Semeniuk, Tetiana P.; Zastrovska, Sofiia O. (Таврический национальный университет им. В. И. Вернадского., 2012)
У статті систематизується існуючий досвід з’ясування причин появи англіцизмів у сучасній німецькій мові та зосереджується увага на ставленні представників німецької лінгвоспільноти до інтенсивного проникнення англіцизмів у рідну мову.
Англицизмы и причины их заимствования в современном немецком языке
Keywords: англіцизм; запозичення; інтра- та екстралінгвістичні причини