Економіко-правові основи функціонування КТ-фондів як інноваційної моделі фінансування суднобудування в Україні - Діордієв, В. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено економіко-правові основи функціонування КТ-фондів як інноваційної моделі фінансування суднобудування в Україні
Economic and legal bases of functioning of CT-funds as an innovative model of shipbuilding financing in Ukraine
Keywords: суднобудування; КТ-фонди