Зміст феномену «культура інформаційної діяльності вчителя початкової школи» - Остапйовська, Ірина Ігорівна; Остапйовська, Тетяна Петрівна (My University, 2020)
У тезах актуалізовано поняття "культура інформаційної діяльності вчителя початкової школи", проаналізовано специфіку цього феномену в умовах НУШ.
Keywords: культура інформаційної діяльності; культура інформаційної діяльності вчителя початкової школи