Значення курсу «Фонетика і лексикологія української мови» у професійній підготовці майбутніх учителів-словесників - Мельник, Ірина Анатоліївна (My University, 2021)
Окреслено значення навчальної дисципліни «Фонетика і лексикологія української мови» у професійній підготовці майбутніх учителів-словесників
Keywords: вчитель-словесник; українська мова; фонетика; лексикологія