Дитячий психоаналіз: діагностичний і терапевтичний дискурс - Вірна, Жанна Петрівна (My University, 2022)
Навчальна дисципліна «Дитячий психоаналіз: діагностичний і терапевтичний дискурс» вміщує базовий матеріал психоаналітичного підходу вивчення дитинства у форматі діагностичного і терапевтичного дискурсу. Огляд методологічних позицій дитячого психоаналізу деталізує проблему прояву тілесності, сексуальності та психосоматики. Прикладний контекст навчального курсу охоплює ознайомлення із основними психодіагностичними засобами, які використовуються психологами для аналізу материнсько-дитячих та сімейно-батьківських відносин дитини.
Keywords: Дитячий психоаналіз; клінічна діагностика та психотерапія