Хімія поверхнево-активних речовин в харчовій та косметичній промисловості: методичні рекомендації до лабораторних робіт для студентів хімічного факультету - Юрченко, Оксана Миколаївна; Кормош, Жолт Олександрович; Yurchenko, Oksana M.; Kormosh, Zholt O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Методичні рекомендації містять пояснювальну записку, навчальну програму курсу, лабораторні роботи, контрольні запитання, список використаної та рекомендованої літератури. Рекомендовано студентам хімічного факультету за напрямом підготовки 6.051301 “хімічна технологія”. Призначення методичних вказівок полягає в тому, щоб не лише дати уявлення студентам про будову, класифікацію, властивості поверхнево-активних речовин (ПАР), використання ПАР в різних галузях промисловості, але й ознайомити з експериментальними методами їх дослідження.
Keywords: поверхнево-активні речовини; харчова промисловість; косметична промисловість