Книга про міжвоєнний Луцьк - Кучерепа, Микола Михайлович (My University, 2024)
Рец. на: Малеончук Г.., Шваб А. Міжвоєнний Луцьк: суспільно-політичний, соціально-економічний, культурний розвиток (1919–1939). Луцьк: Терен, 2022. 216 с. У 2022 р. у видавництві «Терен» побачила світ монографія відомих українських істориків із Волинського національного університету імені Лесі Українки доцентки Галини Малеончук та професора Анатолія Шваба, присвячена історії міжвоєнного Луцька. Дослідження окресленої проблеми має цінне наукове значення, оскільки дає можливість з’ясувати особливості національної політики Польщі.
Keywords: Луцьк; Міжвоєнний період; Волинь; воєводство