Українська мова в професійному спілкуванні - Скорук, Ірина Денисівна; Локайчук, Світлана Михайлівна; Приймачок, Оксана Іванівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
У посібнику подано програму, вправи та завдання до практичних занять і самостійної роботи, зразки модульних контрольних робіт і тестових завдань, а також матеріали для лінгвістичного аналізу з курсу «Українська мова в професійному спілкуванні». Для здобувачів ОС магістра галузі знань 03 «Гуманітарні науки», спеціальності 035 «Філологія» та галузі знань 01 «Освіта / Педагогіка», спеціальності 014 «Середня освіта (Українська мова і література)» за освітньою програмою «Українська мова та література. Світова література» денної форми навчання.
Keywords: українська мова у сфері професійної діяльності; професійна мовнокомунікативна компетенція; аналіз і літературне редагування текстів; лінгвістичний аналіз