Роль вихователя у формуванні комунікативної компетентності дошкільника - Губа, Н. О.; Huba, N. O. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, Ін-т соц. та політ. психології АПН України, 2011)
У статті проаналізовано формування комунікативної компетентності дошкільника, а також основні форми спілкування та їх значимість для дитини дошкільного віку. The article is devoted to analysis of forming communicative competence of preschool children, the main form of communication and their relevance to a child of preschool age.
The Role of Teacher in the Formation of Communicative Competency of Preschooler
Keywords: дошкільник; комунікативна компетентність; спілкування; вихователь; форми спілкування; позаситуативно-пізнавальна форма спілкування; позаситуативно-особистісна форма спілкування; preschooler; communicative competence; communication; educator; a form of communication; outside situational-cognitive form of communication; outside situational -personal form of communication