Податкова та фінансова звітність: робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Букало, Надія Артемівна; Bukalo, Nadiia A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Робоча програма нормативної навчальної дисципліни «Податкова та фінансова звітність» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістра спеціальності 8.03050803 – «Оподаткування» для студентів заочної форми навчання.
Keywords: Податковий облік; податкова звітність; фінансовий облік; фінансова звітність; tax accounting; financial accounting; financial reporting