Психологія - Дмитріюк, Наталія Степанівна; Dmytriiuk, Nataliia S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Курс «Психологія» орієнтує студента в психології людини, озброює його досягненнями психологічної науки, формує ставлення до людини як до найвищої цінності. Майбутній спеціаліст повинен уміти практично використовувати психологію для розв’язання будь‐яких виробничих проблем. Вивчення цієї навчальної дисципліни сприяє свідомому творчому засвоєнню студентами теоретичних засад сучасної психології й формуванню у них стійкого інтересу до психологічних знань та вміння їх застосовувати у повсякденній практичній діяльності.
Keywords: психологія; психічні процеси; особистість; спілкування; психіка; діяльність